De online transformatie van Suurland Outdoor

Suurland Outdoor levert al 35 jaar informatieschermen aan gemeenten en lokale ondernemers. Alles is gericht op offline. Suurland Outdoor ons ingeschakeld om de slag van offline naar online te maken.  

Suurland Outdoor is een bedrijf wat al vele jaren meedraait en doordat alles vooral gericht was op offline, was er een complete re-branding nodig. Er moest een nieuwe website komen, de socials moesten opnieuw ingericht worden en er moesten advertentie campagnes gerund worden. Tijdens de  COVID-19 lockdowns was de urgentie extra hoog, offline sales was niet meer mogelijk. Het hele team van Exito Agency heeft alles-op-alles gezet om de switch van offline acquisitie zo snel en zo goed mogelijk om te zetten naar online acquisitie.

Wij hebben de gehele online infrastructuur opnieuw gebouwd, de huisstijl compleet veranderd en door middel van slimme targetting lokale ondernemers benaderd met social media advertenties. Zij konden vervolgens eenvoudig hun gegevens achter laten via een online inplansysteem om zo direct in contact te komen met een online adviseur. Omdat alles online meetbaar was konden wij precies de acquisitiekosten berekenen en zo het volume opschalen. Fantastisch toch?!

%

Stijging adspend

%

Groei in traffic

%

ROAS (Return on Ad Spend)